Minder » Udstillingsresultater
Rottweilerklubbens hovedudstilling 22/8-2004 i Odense 03-11-2008

Championklassen - Dommer Alice Christensen

3,5 år gammel særdeles velbygget champ. han. Meget typefast, lækkert hoved og udtryk, tænder og bid ok. Stærk hals og overlinie, korrekt kryds, meget velvinklet for og bag, traver med lange skridt, åben og tilgængelig, pels og farver ok.

pr.1, 1v, ck, bedste han, BIRRottweilerklubbens jubilæumsudstilling 21/8-2004 i Odense 03-11-2008
Brugshundeklassen - Dommer Uwe Petermann

Richtige grösse, sehr gute substand, kräftige kopf, mittelgrose korrekt tragenen ohren, korrekt stop, pigmintirung dunkel, kräftiger hals, vorzüglich vorbrust, sehr gute brustbreite und tiefe, in front korrekt, sehr gute nackenlinie, kräftiger tücken, kompackte beulen, sehr gute gewinklet hinterhand, kräftiger sprunkellængde, gesunde stockhaar, frei in der bewegung.

pr1, 1v, ck, 3. bedste han, certefikat - dansk champion på dagen
Rottweilerklubbens udstilling 3/8-2003 i Vejen 03-11-2008
Brugshundeklassen - Dommer Natalja Nekrosiene, Kroatien

teeth ok, very good type, strong well balanced male, correkt maskulin head, dark eyes, correkt ears, strong neck, straight back, good depth og chest, well angulated, corredt coat and colour, moves very well

pr1,1v, ck, 4. bedste han,certifikat

Rottweilerklubbens udstilling 25/5-2003 i Odense 03-11-2008

Brugshundeklassen - Dommer Hartmut Teschke

Gross, harmonish, fest in allen teilen, lebhaft, aufmerksam, etwas sterber kopf mit kehl und bachen. Korrekt ohren und duncklen augen, kraeftiger fang, leften und zahnleisten dunckle, gut ausgeformter brust, fester schulder und festen pgoten. Fester ruecken, und leichte geschwungende kruppe, kurzes festes haar, rote braune abzeignungen, freies gangwerk, hervorregende aktionen.

pr1,1v, ck, bedste han, certifikat, BIM

En uforglemmelig weekend 21-22/8-2004 03-11-2008
Artiklen som aldrig blev trykt i "Rottweileren" pga. 2 dages forsinkelse....!

Rottweilerklubben Danmarks jubilæum og hovedudstilling d. 21 og 22. august 2004 vil være en weekend, som jeg sent vil glemme. Har en klar følelse af, at det var Fiddich og min weekend
Da Fiddich (Glenfiddich) og jeg ankom tidlig lørdag morgen på Fyns land, havde vi med os i bagagen 2 certifikater. Manglede derfor det sidste certifikat, for at Fiddich kunne kalde sig dansk champion. Desuden havde vi en rigtig skidt kritik med fra sidste udstilling. En udstilling på Bornholm hvor vi troede, at det ville være "piece of cake" at få det sidste certifikat. Men nu er det jo ikke altid tingene går, som man forventer. Den svenske dommer var blevet skiftet ud med Ole Staunskjær, som absolut ikke mente, at Fiddich var værdig til et ck. Det skal lige siges, at vi var de eneste i den klasse. Nåh, men vi havde da en dejlig forlænget weekend sammen med familien Lyngholm.
Så det var med lidt blandet følelse at skulle i ringen igen, forventede egentlig ikke så meget (ja, ham staunskjær havde rigtig fået os ned med nakken)
Lørdag skulle vi stille for en tysk dommer Uwe Petermann sammen med 6 andre brugshanner. Fiddich virkede, som om han var i topform, men han ved jo efterhånden også at et par indrammet firkanter med publikummer omkring er tegn på at nu skal der løbes. En beskæftigelse han nyder. Desuden var han blevet lidt småfed. 4 kg. havde han taget på inden for 1½ måned efter ordination fra Nina Lyngholm, der mente han var for tynd på Bornholm.
Dommeren var heldigvis begejstret for Fiddich, og stillede ham som vinder i klassen. Derpå opnåede vi championtitlen, og målet var nået. Han blev senere placeret som 3. bedste han på dagen. En flot præstation, hvis vi selv skal sige det.
Efter en lidt "våd" aften til jubilæumsfesten og for lidt søvn, skulle vi til den igen søndag morgen. Nu var det hovedudstillingen med Alice Christensen som dommer der gjaldt. Fiddich skulle stilles i championklassen op mod "de store kanoner". Jeg havde ikke de store forventninger her, men vi havde jo fået, hvad vi var kommet efter, så kunne vi da reklamere lidt med det - og så var den nok ikke længere!
Nok havde vi prøvet at vinde over Jørgens Arzadon Fuzzy en gang før, men at slå en tysk champion og hvad han ellers har af rigtige flotte titler, skulle der vist mirakler til. Miraklet skete...Fiddich vandt sin klasse med en meget flot beskrivelse fra Alice. hermed var vi nu gået videre til kampen om udstillingens bedste hanhund. NU skulle der løbes - det er helt utrolig en energi og udholdenhed, man kan præsterer, når det gælder - i betragning af hvor dårlig en kondi man er i - PYHA.
Vi vandt! Blev bedste han. Større kan det næsten ikke bliver....Lasse Jensen med sin champions tæve Arzadon Nancy blev vores konkurrent til titlen BIR og BIM. Og så skulle der "heldigvis" løbes igen. På det tidspunkt var benene meget trætte, så jeg dårlig mærkede jorden under mig. Men Fiddich var frisk og holdt skansen, såå jeg kunne bare hænge efter snoren. I kampens hede hører man så ude fra sidelinen: løb hurtigere! Ja tak, nemt at råbe når man sidder med sin der til indrettet bagdel i sin behagelige campingstol. Efter længere tids drøftelse de to dommere imellem Alice og Uwe (det føltes i hvert fald som lang tid), blev de endelig enige. Fiddich blev bedst i racen ud af knap 90 hund. En kæmpe oplevelse, et sug i maven, en enorm glæde. En stolthed faldt over mig, som nok bliver endnu større ved, at stå som opdrætter og ejer af den valgte hund.
En stor tak til Uwe Petermann og Alice Christensen for at have været med til at give os et par ubeskrivelige dejlige dage. Også en stor tak til Fyn kredsen for 2 gode udstillings arrangementer.
Der er nu gået 14 dage siden, og det er blevet hverdag igen. Jeg bliver stadig spurgt om jeg har fået armenen end. Og nej, det har jeg ikke  Til gengæld tror jeg, at Fiddichs tanker går til Nina, hver gang han får sin mad, nu hvor hans foder er rationaliserede med 1½ bæger dagligt. Det er jo stadig en brugshund jeg har....

Masser af glade hundehilsner fra Fiddich og Christina.

Ps. Her 4 år efter får jeg sørme stadig tårer i øjnene over oplevelsen
Klik her for at få dit eget GoMINIsite