Nyheder
IFR verdensudstilling for rottweilere d. 26/5-2013 i Rødding 28-05-2013
Vi gjorde det sg.....blev 4. vinder i champion klassen ud af 12 hunde. Blev taget ud til finalen som en af de eneste 5 dommeren valgte. Tænk sig at kunne tage til VM med en smuk hund, Yehaaaaa - og hold da op hvor skulle vi løbe, og så med den dårlige kondi.
 Hold op hvor jeg bare elsker den hund <3 
DM i Rottweilerklubben 10-11/5-2013 i Ishøj 28-05-2013
Bare 3 uger efter jeg har født den dejligste datter, stillede jeg til DM med icon i IPO 3. I betragtning af at vi begge var i ekstrem dårlig kondi, klarede vi det og fik en fornem 2. plads med kun 5 point til nr. 1. Jeg klager ikke vores bedrift, da træningen har været stået standby i nogle mdr pga. stor mave...

Det var med en mangefuld sit (han stod ellers rigtig flot, hmm) og et manglende tilbagespring på flugtspringet, da han desværre kom skævt på det :(.
På sporet opnåede vi 95 /100 point, da Icon på sidste langside blev træt og blev lidt ukoncentreret - ellers var det rigtig flot. I bid missede vi desværre runderingen af skjul 3 og i den anledning kom der en ekstra kommando. Og som alle de andre hunde fik han ikke fat i figuranten på det lange - og den er jo dyr :(    MEN......
dette resultat gav en adgangsbillet til VM i Spanien til Oktober. Er super tilfreds :)  - og hvad skal det dog ikke blive til når vi nu får trænet igen!

 
VM udtagelse okt 2012 21-10-2012
Sikke et flop, øv øv øv.
Det startede ellers så godt med at vise et spor til 87 point. Al vores træning om at komme ned i fart og tage knækkene til fortrindeligt gav bonus. Han gjore det eminent. Til gengæld tillod han 2 gange at strinte på sporet og tage et græsstrå i ny og næ - DEN BANDIT. Han tager sig nogle friheder til de prøver, hrmmf.
Troede, og var faktisk ganske sikker på, at vi ville kunne fyre et super lydighedsprogram af efter 3 ugers effektiv træning omkring kontakt. Det var så her det floppede. Ganske som snoren blev taget af og pladskommandoen kom, faldt Icon helt ud og absolut ingen kontakt at få fra herren. Dette medførte en disk allerede i gruppen, da jeg her havde opbrugt kvoten på ekstrakommandoer. Dette indebar også at vi ikke kunne komme ind og vise vores bidearbejde frem frown Er utrolig skuffet, og det er godt nok svært ikke at bære nag......Ved godt det er dyr og bla bla bla - men alligevel. Tarvelig det var han altså. Det var nok min sidste chance for at stille ham til udtagelse, derfor har Bo nu overtaget ham. Og så må jeg jo bare se til.....crying
ADRK Klubsieger-Zuchtschau 2012 26-08-2012
Icon overraskede i den grad til året KS. Jeg valgte at udstille ham i championklassen, da jeg ved at denne klasse nok er en af de største trækplastre i weekenden. Mit mål var såmænd bare at komme ned og vise ham for verden :) At sætte næsen op efter placering ville være at tage munden for fuld....
Der var over 30 hunde tilmeldt klassen fra hele verden, og havde da min tvivl om Icon kunne være med i drøjden.
Da der var 45 grader og ikke en eneste lille brise, blev der taget meget hensyn til hundene, hvor vi kun kom 5 ind ad gangen under eksteriørebeskrivelsen. Jeg havde heldigvis taget parasol med, så vi havde skygge mens vi ventede i ringen. Jeg var bare så nervøs, da det ikke helt er til at vide hvordan Icon viser sig i ringen under løb. Tanken om at ryge hurtig ud af ringen på grund af kådhed efter at have kørt 1200 km, ville godt nok være surt!
Eften atr Dommer Anton Spindler havde skrevet Icons kritik, bad han om at Icon skulle sætte sig???? Derefter henvendte Hr Spindler sig til publikum og skamroste Icons hoved og temperament, og bad efterfølgende publikum om at klappe af denne perfekte rottweiler. SHIT hvor blev jeg stolt og måtte knibe en lille tåre, efterfølgende under løb, kommenterer han : "sådan skal en rottweiler løbe".
På trods af den enorme varme løb Icon strålende i ringen sammen med de andre hunde - han løb konstant foran mig i strækt snor som en anden schæferhund... ;)
Ved pauserne havde han stadig så meget overskud, at han blev stående hvor de andre lagde sig med det samme. Havde vi skulle løbe mere end vi gjorde, er jeg sikker på at vi var løbet fra dem alle.
Icon blev 10. vinder, hvilket må siges at være rigtig flot til KS. Er meget stolt over at eje en af verdens smukkeste brugshanner ;)
Herning Open 21.-22. juli 2012 28-07-2012
Super hyggelig tur hos kreds 14 (schæferhundeklubben) til konkurrencen Dogsport Cup Herning Open. 
Icon var eneste rottweiler stillet blandt andre racer, hvor størstedelen var schæferhunde og malinois.
Icon arbejdede til SG med 2x 93 i lydighed og bidearbejde. Stolt af min skønne hund.
Brugsprøve15. juli 2012 i kreds 62 Vallenbæk 28-07-2012
Ugen efter vores 2ér prøve kom så IPO3 i hus, jubiiii
259 point A=92, B=86, C=81 UDP
Dommer: Bent Andersen
Brugsprøve 8. juli 2012 i kreds 62 Vallensbæk 28-07-2012
Sådan skulle det gøres. Icon og jeg fik vores IPO2 med 272 point A=95, B=87, C=90 UDP
Dommer: Bent Andersen
avlskåring d. 10. juni 2012 16-06-2012
Icon nu med Avlskåring på cvét med 4 point (hvilket kan reduceres til 3)
1 point på mentaltestbanen, 1 point på eksteriørerdelen og 2 point fra Avlsrådet, da han mangler en udholdenhedsprøve på 20 km. Lur mig om vi ikke nok også skal klare den - og derved opnå absolut bedste kåring.
Rottweilerklubbens danmarksmesterskab 11-13 maj 2012 16-05-2012
Vi klarede den, jubiiiiii. Blev danmarksmestre i IPO 1 som eneste hund med bestået prøve. Dejligt som det kan lykkedes med al den flid vi har lagt op til. Vi missede desværre a-springet og fik kommanderet Icon i dæk før tegn fra dommeren, hvilket var dyrt sad Ellers gjorde Icon babe det super flot. I bidarbejdet ser jeg selv figuranten dreje af før Icon får mulighed for at komme i ærmet og følgende sætte ærmet for højt, så han får et skidt bid. Men han viste kampmod og gejst og synes ikke man kan klantre Icon for fejlen. Er stolt og glad over en velfortjent placering.
Vi havde ikke klaret det her uden kæmpe hjælp fra Bo Gryholt som bare har været en stjerne i det arbejde han har lagt i det for mig og Icon. Tusind tak.
DKK´s IPO 1 DM d. 29 april 2012 i Skovbo Schæferhundeklub 16-05-2012
Placeret som nr 9 ud af 18 hunde (eneste rottweiler) til Dansk kennelklubs IPO 1 mesterskab, hvilket ikke er så ringe endda :) Jeg er i hvertfald ganske tilfreds på trods af at Icon gik sin ultimative værst sete lydighed til d.d. wink
Brugsprøve 04-04-2012
Icon har nu bestået sin IPO I prøve med Bent Andersen som dommer i Vallensbæk schæferhundeklubben.
Jeg har tilmeldt os til DKK´s IPO I DM d. 28. april 2012 smiley
Udstilling i Fredericia DKK 11-03-2012
Icon blev BIM og fik CACIB til Dkk´s udstilling i Fredericia i februar 2012 - jubiiii
Desuden fik vi også hilst på hvalpekøbere der har hvalp fra Icon, rigtig hyggeligt :)
Røntgenstatus 24-01-2012

Så er der kommet svar på status af hofter og albuer på 2 af Icons tævehvalpe HD-free og AD-free, yehaaaa, super duper og stort tillykke yes 

Bestået eksamen 24-01-2012
Så er den skriftlige eksamen i Canis klikker kursus bestået samlet med 82 %. Dejligt det er overstået :) Tillykke samtidig til mine medkursister, så skal vi bare gi den gas til den praktiske øvelsesmiley
Eksamen 07-12-2011
Endelig....sidste del af den skriftlige eksamensopgave er returneret. 19 spørgsmål omhandlende Premack´s princip, baglænskædning, stimuluskontrol, forslag til forstærkning af menneskers adfærd mm. Det blev til 9 sider lang læsning for instruktør wink. Er selv godt tilfreds og er blevet meget klogere. Den skal bestås, kun 1 chance.

Nu gælder det om at få de praktiske øvelser i orden. Eksamen er til februar, hvor vi skal nå at kunne 13 grundfærdigheder med 4-5 underpunkter og 8 shapingøvl. (sidde i bamsestilling, elefantøvl på en balje, bakke lige bagud, frys på håndtaget, bakke op på noget, bakke under en stol, løft af bagben i 5 sek., alle 4 poter i skål) jow jow.....blush men vi heldigvis godt på vej. Der er da også overskud til at træne på at han skal rulle sig ind i et tæppe yes

Bestået færdselsprøve (FP) 26-09-2011

Vallensbæk schæferhundeklub var så søde at give plads for at Icon og jeg kunne komme til deres arrangeret færdselsprøve i går d. 25. sept. 2011 på trods af at de syntes Icon var lidt ukurant  Dommeren var Villy Petersen og vi var 8 der stillede.
Del 1 var lydighed og vi blev delt op i 2 og 2. Vi var på hold 3 og skulle starte med afdækning i ca 5 min. imens en anden gik lydigheden. Den har vi trænet rigtig meget på og kvalitetssikret den på bedste vis ud fra hvad jeg har lært på canis klikkerkurset.
Min største bekymring var om han kunne formå at blive både i sin afdækning og i sin lydighed under de pistolskud der vil komme i løbet af forløbet. Han er vant til at skulle ud og fange en figurant ved skud i PH, som han synes er vældig sjovt. Han blev liggende rigtig flot, men var dog noget opmærksom på de kondiløbere som kom forbi under lydigheden. Han formåede dog at blive ved min side - ikke så smukt opmærksomt som han kan, MEN han blev....pyhaaa.
Efter del 1 var vi kun 3 tilbage og vi skulle nu udsættes for en kondiløber som kom i mod os og en cyklist som kom kørende bagfra. Icon var total upåvirket. Derefter var vi kun 2 tilbage og vi skulle i byen.
Vi skulle her gå over 4 fodgængerefelte i et stort lyskryds, hvor hunden skulle henholdsvis sitte og dække på midterrabatterne. Det klarede icon, selvom vi mødte en hysterisk lille hund der gik fuldstændig amok midt på en af midterrabatterne overfor os, og bag et hegn på et af hjørnene gik 2 hunde i selvsving. Icon klarede det på bedste vis og opførte sig eksemplarisk. Bagefter blev hundene bundet af ved brugsen, hvor der var masser af liv med mennesker og en hund gik forbi et par gange.
Vi klarede den og jeg er bare så stolt over at kunne fremvise en så dejlig og lydig rottweiler der gik direkte i hjertet på de fleste
 

Rottweilerklubbens hovedudstilling 28. aug. 2011 28-08-2011
Icon fik i dag sit sidste sidst cert og er nu Dansk champion og klubchampion bare 2 år gammel - sku så stolt af den fine hund
Rolex vom Hause Anin 18-05-2011
Icons far blev udtaget til VM til Rottweilerklubbens IPO DM her i maj. Så nu skal ekvipagen trænes igennem og mon ikke jeg skulle tage med en smut til Italien i Oktober
Forårsudstilling i Odense d. 21. april 2011 18-05-2011
Jubiii - Icon løb til sit første cert efter at været komme i brugsklassen. Nu mangler vi bare de sidste 2 for at blive dansk champion. En kæmpe tak til Julie at hun gad at tage ham med til Fyns land og udstille ham - det kan du godt få lov til en anden gang, hvor jeg bliver forhindret,  super løbet

Nu er vi gået i total træningsmood med henblik på DM Patruljeudtagelsen i Politihundeforeningen d. 4. sept. Brugshundearbejdet er nu det sjoveste :))))
CanisKlikkerkursus 03-04-2011
Jeg skal på CanisTrænerKlikker kursus. Glæder mig utrolig meget - bliver helt sikkert rigtig klog med en klikker i hånden
Besøg 03-04-2011
Havde besøg i går af Icon´s 2 døtre Lasina og Lexa von Hause Nomis. De var bare så fine, nysgerrige og legesyge.
Oprykning i unghunde I i Skovbo PH 03-04-2011
Icon er nu patruljehund
Icon Kåret 20-03-2011
Icon blev d. 17. marts 2011 kåret i Dansk politihundeforeningmed 99,9 point og er nu brugshund på papiret, jubiiii
Kursus 19-02-2011
Skal på klikkerkursus (med høns) og hvordan man takler hundeejere ved adfærdskonsultationer. Det sker i Stockholm d. 26-27 marts med Bob Bailey som speaker.
Klikkertrænerkursus 19-02-2011
Er tilmeldt Canis hundeskoleklikkerTrænekursus. Bliver spændende at følge - og forhåbenlig rigtig dygtig.
Cruft 19-02-2011
Så er der styr på udstillingen Cruft i Birmingham. Glæder mig helt utrolig meget til at opleve verdens største udstilling og så både at Icon og hans far er inviteret er sørme stort :)
Icon er blevet far 09-01-2011

Icon er blevet far til 5 friske og levedygtige hvalpe, 3 tæver og 2 hanner med tæven Dania von Hause Nomis fra kennel von Hause Nomis. En spændende parring med særdeles gode brugs og udstillingslinier. Dania er datter til Arzadon Jou Jou ejet af Uli Nomis, sidste parring for hende og dermed sidste mulighed for at få hvalpe efter tæverne i disse linier. Icon er søn af  U´Tania vom Falke Königlich også ejet af Uli Nomis. En kombination af disse to tæver skulle der gerne være en ny lovende avlstæve hos kennel von Hause Nomis.

Icemann von Hause Nomis 25-10-2010
Icon´s bror er blevet HD og AD fotograferet med status A og 0, jubiiii. Stort tillykke herfra.
Udstillingen i weekenden 7-8 aug gik over alt forventning 15-08-2010
Til Høstudstillingen i Toreby lørdag blev Icon placeret som v1 med excellent og om søndagen til Rottweilerklubbens hovedudstilling præsterede min superhandler Heiner Pellenwessel endnu engang at løbe Icon til placeringer. Han blev bedste juniorhan på dagen, og så slog han så også lige sin far Rolex von Hause Anin og Co og blev bedst han på dagen - bare 16 mdr. Jubiii er så stolt af min guldklump.
Tusinde mange tak til Heiner for en formidabel præstation. Det var ingen skam at blive slået af Isy von Herrenholz, Henrik Fuchs og Heiners egen tæve, en værdig modstander:)
Icon er røntgenfotograferet til DKK 29-07-2010
Jubiiiii, status er netop kommet retur i dag med den glædelig nyhed A/0
Killinger 25-07-2010
Der er kommet 6 killinger her den 22. juli, 5 piger og 1 dreng ( Felix ), brun tabby m. lidt hvidt. Interesse? Så skriv eller ring til mig. De er klar til at komme hjemmefra d. 14 okt.
HD og AD fotograferet 25-07-2010
Icon er blevet røntgenfotograferet i hofter og albuer, så nu kan jeg bare vente på DKK´s bedømmelse...det bliver en laaaang tid!
weekenden d. 26-27 juni 2010 28-06-2010

En dejlig weekend både hundemæssigt men bestemt også socialt.
Lørdag til Rotweilerklubbens CAC udstilling i Silkeborg løb Icon sig til exellent med Heiner Pellenwessel som handler, en kæmpe tak for hjælpen, og blev placeret som nr. 4 ud af 17 unghunde. En rigtig fin præstation. Søndag til world dog show i Herning fik han endnu et exellent, men der var hård konkurrence blandt 45 unghunde, hvilket gjore at vi ikke kom videre. Men alt i alt gjore Icon det til UG - og er bestemt en world winner i mine øjne

Hussalg 15-06-2010
Så er havehuset solgt med overtagelse fra i dag for de nye ejere. Jubiii
Regodkendelse 26-05-2010
Så kom min regodkendelse i hus og kan derved beholde min titel som fagveterinærsygeplejerske i klinisk etologi til 2015, Jubiii.
Hvalpene er solgt 10-05-2010
Alle hvalpene er nu solgt og de fleste flyttede hjemmefra i dag. De er alle kommet ud til nogle søde familier, som ønsker at træne med dem - mere kan man ikke ønske sig. Held og lykke til alle med de dejlige vovser. Sikke en ro der nu vil komme
Tysklandstur 10-05-2010

Så har vi været i Dortmund.....og det er ikke med gode minder. Meningen var at vi skulle udstille til europaudstillingen både fredag og lørdag, vi fik da også den internationale udstilling med en super flot beskrivelse af Icon - man kan så undre sig over at han kun får et SG? Men stod så også mellem 8 bodybuilderer, så han blev et lille fnug at se på. Han løb og opførte sig eksemplarisk, den ros skal han have.
Desværre blev vi påkørt bagfra af en meget hurtig kørende bil senere på vej til hotellet og min nyindkøbte bil ser ud der efter. SUK. Den står stadig i Tyskland og venter på dommen om overlevelse eller ej. Derfor droppede vi den nationale udstilling om lørdagen, og valgte at kører hjemad i stedet for i en lånebil. Heldigvis var der kun sket material skade, men vi kan ikke løbe fra at blive en smule chokkeret over det skete. Icon var meget mut efterfølgende, men har heldigvis ikke problemer med at skulle kører bil :)

weekend den 1. og 2. maj 2010 02-05-2010
Sikke en begivenhedsrig hundeweekend - Icon blev mentaltestet i går til kuldfremstilling i rottweilerklubben med en særdeles flot test og i dag blev han 1. vinder med excellent i juniorklassen  som samtidig giver en billet til CRUFT i Birmingham marts 2011 :))) 
video af testen vil komme senere.
Udstilling i Odense 18-04-2010
Icon er i dag blevet udstillet i Odense i Rottweilerklub. 14 dages skarp løbe og ring-træning har givet bonus. Han viste sig super flot og fik excellent og blev 2.v i sin klasse. Se hans kritik her. Hans søster Ines fik også excellent og blev 1.v i sin klasse og 2. bedste tæve. Hans far Rolex vandt sin klasse og blev 2. bedste hanhund. Så alt i alt et rigtig flot resultat for familien
Udstilling Tyskland 03-04-2010
Icon fik en særdeles fin beskrivelse med et Sehr gut til ADRK udstilling i går. Han manglede dog en del ringtræning fandt jeg ud af, da han havde meget svært ved at koncentrerer sig om at løbe pænt. Som dommeren Anton Spindler med et smil på læben sagde: "en meget temperamentsfull unghund - på den gode måde. Desværre betød det også at Icon ikke gik videre i klassen, da han manglede erfaring i ringen. Se hans kritik her.
I dag startede vi så med cykeltræning, da vi såmænd kun har 14 dage tilbage til den næste udstilling - og meget gerne skulle kunne gå længere uden klovnenumre... Så Icon er kommet i skarp træning med løb.
På tirsdag skal han HD/AD fotograferes med henblik på DKK bedømmelse. Det er til at få ondt i maven over, men mon dog ikke det går. Har i hvertfald svært ved at tro der skulle være noget kritisk med den udholdenhed og energi han ligger for dagen.
Udstilling i Tyskland 27-03-2010
2. påskedag drager Icon og jeg en tur til Tyskland i Albersdorf på vores første udstilling - meget spændende. Jeg har store forventninger til dagen. Desuden har vi meldt os flere andre udstillinger i maj og august også i Tyskland. Vi satser på at sidst på året at Icon kunne have titlen som tysk unghundechampion, men nu må vi jo se
Hvalpene 27-03-2010
Hvalpene er nu 12 dage og alle har det godt. Jeg lovede John at øjnene ville være åbne på dem når vi vågnede i morges - det holdt stik  De vejer nu i gennemsnit 1 kg hver, så Fanky bliver fodret godt. Der er begyndt at være afsætning på hvalpene nu og alle tæverne er solgt.
Hvalpene er født 16-03-2010
Så kom der hvalpe efter Fanky. Startede omkring kl 17 d. 15. marts og sluttede ca. 12 timer efter. Fødslen gik som planlagt, dog et par dage eller 3 før tid, men en fødselsvægt i mellem 420 og 500 g. er vel forståeligt nok, at det var på tide at få dem ud  7 hanner og 3 tøser så et meget fint kuld - måske lige rigeligt med så mange, men hyggeligt det bliver det i hvert fald. Nu venter vi bare på at de bliver lidt større, og at foråret kommer samtidig med at vi skal i haven Se billeder af dem her
Unghundementaltest 06-03-2010
Icon og hans søskende, skal til unghundementaltest (UHM) d. 1 maj i Roskilde ved Rottweilerklubben Danmark - spændende.
kursus 23-02-2010
Er nu tilmeldt adfærd og genoptræningskursus - se mere under kalender
Fanky er med hvalpe 13-02-2010
Så er Fanky scannet og hvalpe er en realitet, jubiiii, 4 ugers lang ventetid skal bruges på at lave "fødestue" ...Fanky´s side
DKK udstilling Fredericia 31-01-2010
Icon vandt unghundeklassen i Fredericia i dag. Se hans kritik her 
schæferhvalpe 17-01-2010
Så har John været i Tyskland og parrer Fanky. Alt gik som det skulle, og John er meget facineret af Mexx. Nu er det bare at vente på små børn til midt i marts
Ny hvalp i hjemmet 17-01-2010
Så er John´s nye schæfer hvalp "Champ" flyttet ind. se hamher
parring 02-01-2010
Så er Fanky kommet i løbetid og skal parres med Mexx vom Hessenstein. Se mere her.
UHM 02-01-2010
Så er datoen klarlagt når Icon og resten af hans søskende skal til Rottweilerklubbens unghundementaltest. Det bliver d. 22 maj 2010
verdensudstilling 02-01-2010
Så er tilmelding til rottweilerklubben´s CAC udstilling d. 26. juni. og DKK´s verdensudstillingen d. 27. juni klaret. Så bliver det spændende om det er en lille juniorverdensvinder jeg får med hjem
Ny hvalp 30-11-2009
Så er John´s nye hanhvalp født. Se forældrene her .
Freja er solgt 30-11-2009
Så er Freja solgt til en sød familie med masser af børn ved Herning. Hun er faldet godt til og starter til PH træning på torsdag.
Amager´s Roma til salg 29-10-2009
Desværre skal John af med sin unge schæfer tæve Freja. Freja er en super dejlig hund som bare altid er "happy happy"  Se mere her
Iceman bestået mentaltest 23-10-2009
Icon´s bror Iceman har i dag bestået politiets unghunde mentaltest og kan komme videre med træningen som tjenestehund inden for politiet. Meget flot, stort tillykke herfra.
Icon´s mor Tania bestået AK 23-10-2009
Icon´s mor Tania har været igennem Rottweilerklubbens mentaltest AK og ville have bestået med bravour, hvis hun havde haft alderen med sig inden for reglerne. Stort tilykke.
Icon første udstilling 17-08-2009
Så er vi glade hjemvendt fra første udstilling med Icon. Han blev nr. 2 i sin klasse. Han var rigtig dygtig til at vise sig frem både stående og løbende. Se hans beskrivelse under Icon´s side - udstilling.
Icon er kommet hjem 15-06-2009
Så er Icon flyttet ind og han klare det rigtig flot. Han er ligetil, nysgerrig, jagtlysten (alt hvad som bevæger sig...)og ikke mindst utrolig tillidsfuld. Han er nu gået ind i sin 10. uge, og i denne uge skal han há en på opleveren med byture og en masse miljøtræning. Hvilket han højstsandsynlig vil tage i stiv arm!
Fiddich er kommet i hundehimlen 15-06-2009
Så kunne Fiddich ikke mere. Han begyndte desværre at virke en smule dement. Dyrlægen mente det kunne være hans nyrer som efterhånden var så påvirket af al den medicin som han har fået i løbet af sin liv.
Savner ham ufattelig meget. Han bliver begravet under hans ynglingstræ i skyggen, hvor han yndede at ligge.
Så venter jeg bare på at det bliver 2. pinsedag 24-05-2009
Valgte min hvalp ud i fredags og glæder mig meget til at få ham hjem. Dog skal han lige igennem en hvalpetest - men mon ikke han klare sig igennem den med bravour
valg af hvalp 20-05-2009

Jeg tager til Fyn på fredag og skal vælge min hvalp ud, jubiii. 2. pinsedag er afhentningsdag - meget spændende.

Ny bolig 20-05-2009
Så er vi flyttet til Hundested i det skønneste hus med Grønnesseskov som baghave. Dejligt  
Min hvalp er født 20-04-2009

Jubiii, så er min lille nye hundehvalp født - 7. april 2009. Se hundefamilien her.

Ny bolig 20-04-2009
Vi er simpelhen så heldige at kunne leje et skønt hus i Hundested - Smedien på Grønnessegård Gods. Sikke en idyl (billede kommer snart). Vi flytter ind i Storbededagsferien og glæder os hel vildt
Ny hvalp i hjemmet 22-03-2009

Champ er flyttet ind......pyhh, der er bare fuld fart på - og John får kun meget lidt søvn!!!

Jabina´s Champ 07-01-2009
så er navnet fundet til John´s nye hvalp - og hvad kan man ellers kalde den nye der skal starte med C andet end CHAMP

Måske er heldet med os nu 05-01-2009

1. april 2009 skulle der gerne blive hundeforøgelse. John har bestilt hvalp hos Kennel Jabina - og scanningen siger at den er god nok. Parringen er med Inka vom Hessenstein & Figo du Triangle Magique, så nu må vi bare krydse fingre om det lykkes denne gang.

Mail fra Gharpo 05-01-2009
Gharpo har det godt  Fik mail fra ham i går, og familien er MEGET glade for ham. Han hygger sig med både at jagte katten og børnene...men på en sød måde. Samtidig synes han det er evig sjovt at være med til at strø halm hos hestene. Dejligt
Gharpo er flyttet 28-12-2008
Gharpo er i dag flyttet til Jylland (Vejen) hos en super sød ny familie. Trist, men han får det uden tvivl dejligt ude på landet. Al held og lykke med ham, håber I vil nyde hans søde væsen ligeså meget som os.
Klik her for at få dit eget GoMINIsite