Minder

lørdag d. 30. maj 2009 åndede Fiddich udDu vil altid være i mine tanker

min allerbedste ven
DKCH 01576/2001
Glenfiddich
UHP-20 km, AK, PH-K
A/2

Fiddich blev opdrættet her hos mig efter min tæve Bellis (Cille) og Belinda Eie´s hanhund Kasjuss.
Han var min "buddy", bedre ven findes bare ikke! Han har givet mig rigtig mange gode timer i konkurrence - det være sig både brugsmæssigt og udstillingsmæssigt. Vi har løbet og cyklet vestskoven tynd, hvilket var hans ynglingsbeskæftigelse. Desværre fik han konstateret slidegigt i begge hans albuer  og måtte gå på pension i sommeren 2007 som 6½ årig.  Men han nød sit otium i fulde drag og styrede hjemmet på sin utrolig charmerende måde.
Fiddich fyldte 8 år den 17 januar 2009 - billedet oven over blev taget i sommereren 2008 - ikke til at se at han er var ved at blive en gammel dreng, vel

Desværre er han her ikke mere. Et stort hul mangler at blive udfyldt i mit liv, da han fyldte utrolig meget - på den gode måde. Om det var flytningen til nye omgivelser der gjore udslaget til hans ændring af hans adfærd til det triste og manglende kontakt er ikke til at vide. Højst sandsynlig var det nyrerne som ikke kunne mere. Heldigvis nåede han ikke at blive rigtig syg, eller også var han bare for sej til at vise at han var mere skidt end som så. En ting er helt sikkert - "brumbassen" (kaldet af de fleste) var en klasse for sig, og vil altid blive husket som den dejlige vovse han var.


 
Klik her for at få dit eget GoMINIsite