Hundetræning

OBS TILMELDING PÅ DENNE MAIL:
marott71@icloud.com


Opstart af hvalpehold 11. september 2018
Se indbydelse ved at trykke på linket.
indbydelse til hvalpehold
Opstart af unghundehold 30. september 2018.
Se indbydelse ved at trykke på linket.
Indbydelse til unghundeholdHele familien er velkommen til at deltage på mine træningshold. Hvalpeholdene er ligeså meget socialiseringshold, så jo flere "forskellige" mennesker små som store, unge som gamle jo bedre.


Tilmelding på marott@mail.dk - med udfyldt navn, telefonnr. og mail på ejer af hunden (navn på evt. den som skal træne med hunden, hvis det ikke er ejer). Navn, race, alder og køn på hunden.
Betaling sker ved første lektion.
Hunden skal være ansvarsforsikret med udvidet ansvar og vaccineret

 Tryk på den blå hund - her vil der være foto af jeres hvalpe! 

 


 

Er du interesseret i at komme på hvalpeholdet eller unghundeholdet, men ikke er tilknyttet Dyreklinikken Skovlunde-Herlev eller været med til hvalpeaften/hvalpehold?
Så skriv til mig og du kan komme på venteliste eller hvis der er flere som ønsker at komme på hold, jeg kan oprette et hold mere.

Enetimer eller små hold kan arrangeres omkring forskellige lydighedsproblemer, klikkertræning mm. til husbehov eller konkurrencemæssigt.

Adfærdsbehandling i hjemmet eller på træningspladsen tilbydes. Udfyld skemaet under adfærdsbehandling, mail den til mig og jeg kontakter jer tilbage mht. videre behandling.

Foredrag kan tilbydes til  private eller i klubregi i emner omkring adfærd, træning og mit arbejde som veterinærsygeplejerske

Mangler du hjælp til at finde den rette hunderace lige netop til dit behov. Eller går du med nogle generelle hvalpespørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på min mail, og jeg vil være behjælpelig
Klik her for at få dit eget GoMINIsite